Anniversary sale ❤️ 50% off on entire store! | Use code DC50
Free Shipping With Orders Above $50
25% off on all backpacks! Shop now

Handelsbetingelser

– Generel information

Hjemmesiden Atlon.dk | drives af Maker Factory, CVR nr .: 38935836, Fiskenes Kvarter 76, 6710 Esbjerg, tlf: 42 71 12 79, e-mail: info@atlon.dk Disse handelsbetingelser gælder for alle ordrer fra Atlon, herunder levering af varer bestilt gennem www.atlon.dk, medmindre andet er aftalt med og skriftligt bekræftet af Atlon. De gældende handelsbetingelser gælder på www.atlon.dk. Der tages forbehold for at foretage rettelser heri.

 • – Indgåelse af kontraktVed at acceptere disse vilkår og betingelser, erklærer du, at du har læst og forstået vilkårene og betingelserne. Du accepterer samtidig, at fremtidig korrespondance gennem kontraktforholdet kan foregå via e-mail. Vores tilbud i Online Shoppen www.atlon.dk er uforpligtende. Kun ved at klikke på ‘Bestil nu’ lukker du en juridisk bindende ordre på alle varer i din indkøbskurv. Ved at afgive din ordre er du således bundet i to uger. Din eventuelle fortrydelsesret iht. forbliver urørt. Uden unødig forsinkelse ved modtagelse af ordren sender vi dig via e-mail en bekræftelse på modtagelsen, som ikke udgør en accept af ordren. Ordren anses for at være accepteret af os enten ved efterfølgende (e-mail) accept af ordren eller ved afsendelse af de bestilte varer. Salgskontrakten med kunden træder ikke i kraft før vores accept. Modtager du ikke en ordrebekræftelse inden for 1 dag, skal du straks kontakte Atlon på info@atlon.dk Atlon kan annullere en ordre, hvis det ikke er muligt at levere det bedste udstyr. Du får besked hurtigst muligt, ligesom enhver betaling med betalingskort vil blive annulleret / returneret.
 • – PriserVores priser er inklusiv lovpligtig moms, men er eksklusive fragtomkostninger. Eventuelle toldafgifter og lignende offentlige afgifter afholdes af Kunden. Fragtomkostningerne er inkluderet i vores prisoplysninger i vores online shop. Derudover kan prisen, inklusive lovpligtig moms og eventuelle forsendelsesomkostninger, ses i bestillingsformularen, før du afgiver din ordre. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer.
 • – BetalingDu kan betale med Visa, VisaDankort, Visa Elektron, MasterCard og MasterCard, derudover kan du også betale med MobilePay og Paypal. Beløbet bliver først trukket på dit kort, når varen afsendes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Vi, Atlon, bevarer ejendomsretten til ethvert produkt leveret af os, indtil købsprisen (inklusive moms og forsendelsesomkostninger) for et sådant produkt er fuldt betalt.
 • – Levering af varerProdukter skal sendes fra Atlons lager til den adresse, du har registreret. Generelt forventer vi, at forsendelsen inden for Danmark vil tage omkring 1-3 arbejdsdage fra indgåelse af kontrakten, hvis ikke andet er aftalt eller angivet andet i vores Online Shop. Forsendelse til udlandet og inden for Europa tager regelmæssigt 10-14 arbejdsdage for direkte leveringsgenstande. Ved leveringer uden for Europa afhænger leveringstiden af portometoden (luftpost/til lands/til vands) og oprindelseslandet. Yderligere begrænsninger kan skyldes udsagn i vores onlinebutik. Bemærk venligst, at alle oplysninger vedrørende forsendelse eller levering er uforpligtende og ikke repræsenterer kontraktmæssige forsikringer. Skulle vi hos Atlon uden skyld fra vores side ikke kunne levere dine bestilte varer, fordi vores fragtudbyder ikke opfylder sine kontraktlige forpligtelser ikke kun på kort sigt, er vi berettiget til at ophæve kontrakten med dig. Dine øvrige rettigheder forbliver upåvirket.
 • – FortrydelsesretSom forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis der er tale om en aftale om flere forskellige varer, som bestilles i én ordre, og som leveres enkeltvis. Hvis varen består af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse. Ved aftale om regelmæssig levering af varer over en vis periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare i fysisk besiddelse. Du skal inden 14 dage efter modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på info@atlon.dk eller (+45) 42 71 12 79. I din meddelelse skal du gøre det klart for os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os klar besked om dette.
 • – TilbagekaldelsesinstruktionerDu skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte omkostninger i forbindelse med returnering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for levering af varen. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne få alle pengene tilbage, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Returnering sendes til: Atlon Fiskernes Kvarter 76 6710 Esbjerg
 • – GarantiAtlon giver dig en garanti på 24 måneder fra købsdatoen for dine Atlon-produkter. Dette findes i tillæg til den juridiske garanti. Inden for garantiperioden retter vi gratis alle defekter på grund af materiale- eller fabrikationsfejl. I de tilfælde bedes du kontakte vores team via info@atlon.dk. Vi vil forsøge at komme i kontakt med dig hurtigst muligt og finde en løsning på problemet. Garantien dækker ikke nogen form for skader vedrørende forkert vægmontering, Skader forårsaget af forkert brug og uheld (f.eks. ekstra ridser), Forurening af produktet efter indgåelse af kontrakten. Hvis dit Atlon-produkt har defekter, bedes du vedlægge din faktura som voucher, når du tager produktet tilbage.
 • – KontaktoplysningerAtlon Fiskenes Kvarter 76, 6710 Esbjerg Danmark tlf.: +45 42 71 12 79 e-mail: info@atlon.dk
 • – Ansvar for manglerMedmindre andet er angivet, er vores erstatningsansvar uafhængig af arten af misligholdelse af forpligtelser og inklusive ulovlige handlinger begrænset til forsætlige eller groft uagtsomme handlinger. I tilfælde af krænkelse af vigtige kontraktlige overtrædelser er vi ansvarlige for enhver uagtsomhed, men kun op til størrelsen af den forudsigelige skade. Alle begrænsninger eller udelukkelser af ansvar vil ikke henvise til krav som følge af svigagtig adfærd. Endvidere gælder de ikke for ansvar for garanterede egenskaber og for krav i henhold til produktansvarsloven, samt ikke for krav om skade på liv, fysisk eller helbred. I tilfælde af at vores ansvar skulle udelukkes eller begrænses, gælder dette også for vores medarbejdere, arbejdere, repræsentanter eller udøvende og stedfortrædende agenter. Såfremt Kunden gør brug af sit krav om supplerende ydeevne, opfylder vi kun ved omlevering.
 • – PersondatapolitikVed at acceptere disse handelsbetingelser accepterer du samtidig atlons datapolitik, som er tilgængelig på https://atlon.dk/privacypolicy.
 • – Klager og tvisterHvis du vil klage over dit køb, bedes du kontakte info@atlon.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til de relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 • Vilkår og betingelser blev senest opdateret den 30. oktober 2021.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.