TAG KONTAKT

Kontakt Os

Vi ville elske at tale med vores fantastiske kunder

HEJ! KAN VI HJÆLPE DIG?

Populære spørgsmål

Her finder du de oftest stillede spørgsmål, fra vores kunder.

Vi svarer normalt inden for 24 timer.

Det hele afhænger af dine krav, Surface og Monorail er begge ideelle løsninger til at tilføje din cykel smukt vist på en væg.
Men vi ser, at flertallet af MTB-ryttere bruger vores Monorail-produkt, da det passer perfekt til MTB’en.

Hvis du leder efter et cykelophængssystem, der er elegant og spækket med funktioner og kræver meget lidt vægplads, er Surface det perfekte valg.

Du kan endda tiere enheder for at give dig mulighed for at opbevare en cykel over en anden, dette er en mulighed for tilgængelig for monorail og Surface.

For flere eksempler på, hvordan man angiver hvert produkt, se vores produktgalleri.

Atlon-produkterne, Monorail og Surface er designet til udendørs brug. Dog skal enhedernes pulverlakerede overflade være intakt ved, under og efter installationen, alle fastgørelsesskruer er af rustfrit stål. Vores anbefaling er at installere produkterne inde i dit opholdsrum eller i det mindste et sted, der er beskyttet mod direkte regn eller ekstrem kulde, f.eks. garage, skur osv.

Alle produkter, der kræver fastgørelse, er inkluderet med produktet. Alle medfølgende beslag og vægpropper er velegnede til montering i murværk og en mulighed er også velegnet til gipsplader/gipsvægge.

Den hurtige guide, der følger med produkterne, giver vejledning i, hvordan du installerer dit Atlon-produkt, herunder råd om passende fastgørelsestyper, der passer til hver type væg, og boreskabeloner for at hjælpe dig med installationsprocessen. Sørg for at bruge det korrekte vægstik til et passende vægstik/anker til gipsplader.

Ikke tilfreds med dit køb? Du kan returnere din ordre inden for 15 dage fra købsdatoen. Returnering skal dog ledsages af købsbeviset, og du bærer forsendelsesomkostningerne. Produktet kan ikke tages skade og skal være komplet ved returnering.

Pakken afsendes indenfor 1-2 hverdage i Danmark. Se venligst forsendelse og levering for flere detaljer.

Hvis du har brug for mere information, kontakt os venligst

Email os

info@atlon.dk

Adresse

Varde, Danmark

Ring til Os

+45 42 71 12 79